Munkatársaink

Az Alappont 2005 Kft. alapító tagjai, cégtulajdonosok

Kalácsi René – okleveles szerkezetépítő mérnök, tartószerkezeti vezetőtervező, tartószerkezeti szakértő

1970-ben született Gyöngyösön. 1994-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Szerkezetépítő Mérnöki Karán. Diplomamunkáját acélszerkezet tervezésből készítette, melyre diplomadíjat kapott. Korábban két gyöngyösi székhelyű tervező-kivitelező cégnél dolgozott, 1994-től a Comp-Terv Kft-nél (építészeti és tartószerkezeti tervező), majd 2000-től a Lépték 3 Kft.-nél (tulajdonosként és ügyvezetőként építészeti és tartószerkezeti tervező illetve szakértő).

Az Alappont 2005 Kft.-nél tulajdonosként és ügyvezetőként az irodai ügymenet koordinálása, a tervezési munkák irányítása, generál tervezői feladatok ellátása, építészeti és tartószerkezeti tervezés, valamint tartószerkezeti szakértői munkák végzése a fő feladatai.

Telefon: +36 (30) 248-56-37

Kalácsi István– okleveles építész technikus

1943-ben született Rákosszentmihályon. 1961-ben végzett a szegedi Vedres István Építőipari Technikumban. Ezután Gyöngyösre került, ahol az építőipari kivitelezés területén helyezkedett el. Jelentősebb munkahelyei: Mátravid (főépítésvezető), IKV (műszaki vezető), Mátrakincse TSZ építőcsoport (főépítésvezető), Comp-Terv Kft. (tulajdonos, főépítésvezető), Lépték 3 Kft. (tulajdonos, főépítésvezető).

Az Alappont 2005 Kft.-nél tulajdonosként és ügyvezetőként a cég kivitelezési munkáinak irányítása volt a feladata 2018 évig. Azt ezt követő időszakban, haláláig a tervezési munkában vett aktívan részt, és a szakmai tapasztalatával nyújtott segítséget. Meggyőződésünk, hogy a munkánkat továbbra is felügyeli, de immárom a felhők fölül.

Munkatársaink

Sultis Attila – okleveles építész

1989-ben született Hatvanban. 2016-ban szerezett BSc diplomát a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karán, tervező építész szakon. 2016. júliusától az Alappont 2005 Kft munkatársa, ahol építész tervezői és tartószerkezeti szerkesztői feladatokat végez. 2019-ben megszerezte az MSc minősítést, így az építészeti szakterületen a tervezési munkákban kellő szakmai ismeretekkel tud részt vállalni.

Az Alappont 2005 Kft.-nél az építészeti tervező-munkatársi feladatok mellett az irodai ügymenet stabil biztosításában vesz részt.

Telefon: +36 (37) 500-595